vineri, 9 aprilie 2010

Prea mult ca sa ramana macar putin...


Oare crezi ce spui? Crezi ca poti sterge cu buretele si sa o iei din nou de la inceput? Oare crezi ca mi-a fost prea usor fara tine? Crezi ca nu mai tin minte cum ai ales sa prefaci totul in scrum? Crezi ca poti sa vii acum ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? Crezi ca eu mai sunt femeia pe care ai lasat-o plangand si implorand? Nu m-ai ascultat atunci... De ce ai face-o acum? Nu mai pot sa glumesc cu iubirea... Adesea am facut confuzie intre plans si ras, intre lacrimi si fericire, ura crunta si dor nespus. Uneori imi era atat de dor ca imi venea sa te smulg din vise doar ca sa ma imbratisezi si apoi sa te lasi sa pleci la loc. Stiu ce inseamna sa te doara jocul ei sau sa nu-i suporti tacerea. As vrea sa stiu ca o sa afli si tu ce inseamna suferinta asta care te seaca, te suge de ceea ce a mai ramas bun in tine. Poate doar atat as vrea.

4 comentarii:

  1. sormeo... lasa, trecem noi si peste asta.
    :*:*



    ''stai ca acu ajungem acasa si faci pipo'' :D
    :))

    te iubesc :X

    RăspundețiȘtergere
  2. lasa ca trcem peste, iti da cici doua palme, cazi jos si te ridici si cu asta basta. deci, capu sus, mai ai multe in tine, nimeni nu - nici macar durerea - nu va suge ce ai tu in tine

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfff..greu cu asta.Stiu prin ce ce treci.. :| Exact asa am patit si eu ca tine.Dar totul trece,ai sa vezi.Nimic nu dureaza la nesfarsit.Se spune ca persoanele care pleaca de langa noi nu au fost predestinate sa ne apartina.Zambeste,cineva o sa se indragosteasca de zambetul tau.
    te-am adaugat la blogroll >:D<

    RăspundețiȘtergere